Usluge ugradnje, brušenja i lakiranja podova!

ZAPRATITE NAS

O NAMA

Iskustvo i Kvaliteta: Parket.ba

Parket.ba postoji još od 2001. godine i ima dugogodišnje iskustvo u industriji podova s impresivnim nizom uspješnih projekata. Specijalizirani smo za širok spektar usluga, uključujući postavljanje podova, brušenje, niveliranje i ugradnju gazišta parketa. Naša stručnost i iskustvo omogućuju nam da svaki projekt izvedemo s visokim standardima kvalitete i preciznosti.

Naša misija je osigurati kvalitetnu uslugu kako bi naši klijenti dobili prostor koji odražava njihovu estetiku i udovoljava njihovim potrebama.

S predanošću prema izvrsnosti i stalnim unapređenjem, težimo pružiti najbolje moguće iskustvo našim klijentima u svakom koraku njihovog projekta s nama.

Kroz inovaciju, stručnost i posvećenost, želimo postati partner na kojeg se klijenti mogu osloniti za sve svoje potrebe u vezi s parketima, gradeći dugoročne odnose temeljene na povjerenju i kvaliteti.

Usluge

Ugradnja podova

Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, naša usluga pruža profesionalni pristup koji garantira zadovoljstvo klijenata i dugoročnu trajnost podova.

0 +
Zadovoljnih klijenata
0 %
Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina iskustva

Kontakt informacije

Za sve informacije u vezi ponuda možete nas kontaktirati putem informacija navedenih ispod ili kontakt forme!

Info

Adresa: Adema Buće 27, Novi grad

Email: parket.ba@gmail.com

Telefon: 061 252 149